ESTE SĂPTĂMÂNA ALTFEL!

0
615

În săptămâna 18-22 aprilie, Poliția Locală Sector 2, este alături de elevii și cadrele didactice din unitățile de învățământ din sector. Dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în această săptămână desfășurăm activități care răspund intereselor și preocupărilor copiilor, pun în valoare talentele și calitățile acestora, au caracter educativ și preventiv,  atât în sediul instituției, cât și în vizitele în  unitățile de învățământ.

Astăzi, polițiștii locali au răspuns întrebărilor puse de copiii preșcolari, din cadrul Grădiniței „Suflet de copil” și  le-au prezentat căteva reguli de circulație pe care trebuie să le respecte în calitate de  tineri pietoni. După vizionarea a două povești de animație,  cu morală au aflat cât de important este să respecți normele de etică și conduită, să ai prieteni și să ai reacția corectă în cazul unui incident.

Polițiștii locali  le-au prezentat copiilor mașinile instituției, cu dotarea tehnică aferentă, necesară desfășurării muncii de polițist.

Vom reveni de fiecare dată,  cu plăcere, în acest colț de rai maramureșean!