POLIȚIA LOCALĂ GALAȚI ÎŞI DESCHIDE PORŢILE

0
545

În perioada 18 – 20 aprilie 2016, Poliția Locală Galați îşi deschide porţile pentru elevii și cadrele didactice care și-au exprimat intenția, ca în cadrul programului iniţiat de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, „Școala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun”, să viziteze instituția de ordine și siguranță publică.

Având în vedere buna colaborare cu instituțiile de învățământ, la care se adaugă dorința elevilor de a vedea ce înseamnă să fii polițist local, câteva sute de preșcolari și școlari vor lua parte la o serie de acțiuni specifice Poliției Locale, pe linie de ordine publică, siguranță rutieră, și nu în ultimul rând intervenție rapidă.

Elevii gălățeni vor avea ocazia să îi urmărească pe polițiștii locali acționând în diverse situații și vor avea posibilitatea să vadă parte din dotarea Poliției Locale. De asemenea vor avea ocazia sa îi urmărească pe polițiștii gălățeni în baza sportivă, acolo unde își desfășoară parte din antrenamentul zilnic. În funcție de vârstă, la întâlnirea cu elevii gălățeni, oamenii legii vor pune în discuție și prevederile legii 349 (legea antifumat).

Activitățile, care vor avea loc la sediul Poliției Locale Galați, din strada Traian, nr. 254, se vor derula în zilele de 18 – 20 aprilie, în intervalul 10.00 – 13.00.