BALULUI PRIMĂVERII

0
805

In data de 11.03.2016 Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 1 Timiș a organizat a IX -a ediție a Balului Primăverii, eveniment care a fost onorat cu prezența de către dl. general locotenent Costică Voicu – Președintele I.P.A România și la care au participat și un număr de 40 de polițiști locali, membrii IPA, ocazie cu care între participanți s-au stabilit legături frumoase de prietenie.

În ziua imediat următoare Poliția Locală Timișoara a avut onoarea de a-i găzdui într-o vizită la sediul instituției pe dl general locotenent Costică Voicu, Presedintele IPA Regiunea 1 Timis si Vicepresedinte Ipa Romania dl Gheorghe Moldovan, o delegație de polițiști din Serbia condusă de Vicepreședintele IPA Serbia dl. Aleksandar Rajnovic dar și pe reprezentanta IPA Saarland (Germania) d-na Maria Nauhauser.

Timp de câteva ore Directorul Executiv al Poliției Locale Timișoara si Vicepreședinte IPA Regiunea 1 Timiș dl. Dorel Cojan a prezentat oaspeților sediul și dotările instituției și le-a adus la cunoștință problemele cu care se confruntă Poliția Locală, atribuțiile și competențele acesteia, invitații fiind plăcut surprinși și promițând că vor promova imaginea Poliției Locale cu ocazia deplasărilor I.P.A. atât pe plan intern cât și extern.