ADUNAREA CONSILIULUI DIRECTOR AL FNPLR

0
688

Sâmbătă , 6 februarie 2016, a avut loc întâlnirea Adunării Consiliului Director a vicepreședinților Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România, în București. La ședință au participat reprezentanții celor 4 regiuni, insoțiti de juriști dar și invitați : D-nul.Vârlan Dan, președintele Uniunii Sindicatelor Polițiștilor Locali din România, D-nul. Alexandru Cosmin , reprezentant USPLR și Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor Locali, D-nul. Naie Nicu.

În cadrul întâlnirii au fost stabilite: data desfășurării Adunării Generale a asociațiilor membre FNPLR  în perioada 25 – 26 Martie 2016 și calendarul competițional sportiv pentru aniversarea Zilei Poliției Locale (9 aprilie 2016 competițiile sportive pe regiuni și 23 aprilie competițiile sportive pe țară).

Reprezentanții Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România și ai Uniunii Sindicatelor Polițiștilor Locali din Romînia au  discutat și realizat o formă finală, comună a Proiectului de Lege privind Statutul Pilițistului Local.

Se va transmite forma finală a acestui proiect, pentru consultare Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Camerei Deputaților  pentru înaintarea propunerii legislative și aprobarea acestuia conform procedurii parlamentare.