FONDURILE STRUCTURALE, CHEMATE LA B-I-S

0
612

Marţi, 10 iunie 2014, la Clubul Diplomatic din Bucureşti, Poliţia Locală Sector 2, a participat la Conferinţa regională „Fondurile structurale, chemate la B-I-S(M)”, eveniment organizat de Structural Consulting Group.
Este a patra întâlnire dintr-o serie de şapte conferinţe regionale, dedicată identificării bunelor practici în accesarea şi implementarea fondurilor europene, prezentarea unor proiecte de succes, implementate în perioada 2007 – 2013, precum şi oportunităţile de finanţare existente pentru 2014 – 2020.
Proiectul „Sistem de supraveghere video şi management informaţional pentru creşterea siguranţei sociale şi prevenirea criminalităţii în arealul Ion Creangă”, implementat de Poliţia Locală Sector 2, a fost considerat o poveste de succes şi a fost inclus în lista celor mai bune proiecte din Regiunea Bucureşti – Ilfov.
La prezentul eveniment au mai participat Banca Mondială, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei  Publice şi şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România.