POLIŢIA LOCALĂ TIMIŞOARA CAMPIOANĂ LA CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE TIR ORGANIZAT LA SZEGED

0
994

În perioada 06.09 – 08.09.2013, la invitaţia IPA Regiunea Kosovo şi Metohia,  o delegaţie IPA Regiunea 1 Timiş condusă de vicepreşedintele IPA Dorel Cojan  şi compusă din Paladuta Victor, Toma Vasile şi Velicu Georgina,  a participat la Vranje la un concurs anual organizat la disciplinele: pescuit, tenis de masă, darts şi tir (talere). Competiţia a reunit delegaţii din Rusia, Bulgaria, Macedonia, România şi Serbia.

În urma desfăşurării competiţiei, delegaţia IPA Regiunea 1 Timiş s-a clasat pe locul I pe echipe iar la individual s-au obţinut:

  • Locul I – tenis de masă — Paladuta Victor – I.P.A. Regiunea 1 Timiş (I.P.J. Timiş)
  • Locul I – darts – Velicu Georgina – I.P.A. Regiunea 1 Timiş (Poliţia Locală Timişoara)
  • Locul III – tir – Cojan Dorel – vicepreşedinte I.P.A. Regiunea 1 Timiş (Poliţia Locală Timişoara)

Participanţii au schimbat informaţii pe linie profesională, au vizitat imprejurimile iar premierea s-a făcut în cadrul unei cine festive, toate activităţile fiind organizate şi desfăşurate sub deviza „Servo per Amikeco!”

În data de 28.09.2013, în poligonul de tir al Şcolii de agenţi de poliţie din Szeged, s-a desfăşurat Ediţia a IV-a a Concursului Internaţional de Tir. La start s-au prezentat echipe din Ungaria, Serbia şi România.

Ca în fiecare an gradul de dificultate al concursului a fost ridicat, de aceasta dată existând trei probe: o proba de precizie şi doua probe din categoria tirului dinamic, poppere şi talere.

Poliţia Locală Timişoara şi-a confirmat valoarea şi la acest concurs ocupând primul loc în clasamentul pe echipe. Poliţiştii locali Velicu Georgina, Zirbau Alexandru şi Toma Vasile, au obţinut cel mai bun punctaj detronând toate celelalte echipe.

În clasamentul individual s-au obţinut deasemenea rezultate meritorii:

  • Individual feminin – locul I – Velicu Georgina – Poliţia Locală Timişoara
  • Individual masculin – locul III – Zirbau Alexandru – Poliţia Locală Timişoara

Cupele au fost înmânate într-un cadru festiv de către preşedintele I.P.A Regiunea Csongrad – dr.Ozvald Imre.