COMUNICAT F.N.P.L.R

0
70

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România dorește să exprime mulțumiri  Asociației Profesionale a Polițiștilor Locali din Timișoara, Dlui. Dorel Cojan, Vicepreședinte FNPLR și Dnei Georgina Velicu, Președinte Asociație, pentru participarea, contribuția și modul de organizare al Ședinței Comitetului Director, în perioada 08 – 10.02.2019. Ca mărturie a implicării dumneavoastră,  în calitate de organizator al acestei întâlniri, vă rugăm să primiți mulțumirile noastre și ale tuturor participanților, vă salutăm cu recunoștință și vă dorim succes în tot ceea ce întreprindeți.

Pentru deosebita contribuție și sprijinul acordat Asociației Profesionale a Polițiștilor Locali din Timișoara, în promovarea imaginii și creșterea preestigiului acesteia,  Dl. Dobrilă Aurel, Președinte FNPLR și Dna. Maria Petrescu, Secretar FNPLR au fost premiați cu diplome de merit și plachetă. Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru recunoaștere.